Dr. Donka Melinda - 5 éves korom óta tudom, hogy állatorvos szeretnék lenni, ekkor került ugyanis családunkba egy Briard szuka kölyök. A lelkesedés nem hagyott alább, 10. születésnapomra a Háziállatok tájanatómiája című könyvet kértem szüleimtől (ebből később tényleg tanultam, még jó, hogy az anatómia nem egy változékony tudományág. :) 2003-ban felvételt nyertem az Állatorvostudományi Egyetem állatorvos szakára, ahol 2008-ban szereztem meg állatorvos-doktor diplomámat. Volt szerencsém kétszer egy hónapot eltölteni ösztöndíjjal a Bécsi Állatorvosi Egyetem belgyógyászati osztályán. Itt ismerkedtem meg a sünmentéssel és kezelésükkel, ezzel párhuzamosan pedig érdeklődni kezdtem az egzotikus állatok, főként kisemlősök gyógyítása iránt. Az otthonunkat egy nyuszival, négy macskával és öt csirkével osztjuk meg.
Jelenleg a Rex Kisállatrendelőben és a Primavet Állatkórházban várom a betegeket, akik közül egyre nagyobb arányban fordulnak elő nyuszik, tengerimalacok, deguk, csincsillák és sünök is.
Rendszeresen részt veszek hazai konferenciákon, 2019-ben praxismenedzser szakállatorvos másoddiplomát szereztem, 2022-ben pedig az egzotikus állatok gyógyászata szakállatorvosi képzést teljesítettem.

Dr. Nagy Georgina Viktória -
Dr. Torda Orsolya -
Dr. Varga Réka -
Marsiné Dr. Kovács Ágnes -
Dr. Gajcsi Dóra -
Orvosaink bemutatkozója